PRP

Zowel vrouwen als mannen kunnen last krijgen van dunner wordend haar en haaruitval. Hoe eerder u begint met een behandeling, hoe groter de kans op het succesvol behouden van uw eigen haar. PRP kan hierbij een effectieve behandeling zijn.

Platelet Rich Plasma (PRP) is geheel lichaamseigen. Er wordt een kleine hoeveelheid van uw eigen bloed afgenomen, door onze arts, en dit wordt gecentrifugeerd. Op die manier wordt plaatjesrijke bloedplasma gescheiden, van de rode en witte bloedlichamen. Deze bloedplaatjes zitten vol lichaamseigen groeifactoren. Door de haarzakjes te voeden met PRP, wordt de natuurlijke groei van de haarzakjes gestimuleerd. PRP kan worden gebruikt bij haaruitval, beginnende kaalheid en dunner wordend haar. Deze behandeling is goed te combineren met een haartransplantatie, waardoor de haargroei nog meer wordt gestimuleerd.

Behandeling

Nadat uw eigen bloed is gecentrifugeerd, wordt het door middel van minuscule naaldjes terug in de hoofdhuid gebracht, dit kan over de gehele hoofdhuid of alleen op plekken waar het haar dunner wordt (denk bijvoorbeeld aan inhammen). Hierdoor verbetert de bloedsomloop van de haarzakjes, wordt de groei van het haar gestimuleerd, verbetert de conditie van de haarzakjes en worden eventuele ontstekingen verminderd. Wij raden aan de behandeling drie tot vier maal te herhalen, met twee weken tussen elke behandeling in. Na twee maanden wordt het resultaat beoordeeld en kan eventuele herhaling worden aangeraden. Mocht u tot een optimaal resultaat zijn gekomen, kunt u de behandeling nogmaals eens per jaar of per twee jaar herhalen. Deze behandeling is niet ingrijpend, waardoor u direct weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Vitaboost

Haaruitval komt zowel voor bij mannen als bij vrouwen, ongeacht leeftijd. Er zijn veel behandelingen en producten die beweren haaruitval tegen te gaan, maar helaas zijn er maar weinig echt effectief. De V8 Boost daarentegen is een effectieve behandeling tegen haaruitval, waarbij meerdere stoffen, die haaruitval tegengaan, in de huid worden geïnjecteerd. Omdat deze middelen direct in de hoofdhuid worden geïnjecteerd, hebben ze een veel betere werking dan wanneer u ze oppervlakkig aanbrengt, met als resultaat een stabilisatie van haaruitval en gezonder, voller haar.

Behandeling

De V8 boost is een effectieve behandeling, waarbij gewerkt wordt met een mesogun. De behandeling is erop gericht om haaruitval te verminderen en tevens de haargroei te stimuleren. De mesogun ‘schiet’ als het ware meerdere kleine injecties in de hoofdhuid. De stoffen die geïnjecteerd worden stimuleren de haarzakjes, waarbij haarverlies wordt tegengegaan en haargroei wordt gestimuleerd. Het laten toepassen van een de behandeling voedt u haar en hoofdhuid op intensieve wijze.

De V8 behandeling bestaat uit speciaal geselecteerde vitamines, mineralen, vetten, antioxidanten, proteïnen en suikers die uw haar voeden, versterken van binnenuit herstellen. Daarbij wordt uw haar ook beschermd tegen eventuele nieuwe schade. De behandeling is ook zeer effectief bij Alopecia androgenetica. Mocht u specifieke huid- of haaraandoeningen hebben, zal bekeken moeten worden of de V8 boost geschikt voor u is.

Resultaat

De V8 boost is voor veel patiënten een zeer effectieve behandeling tegen haaruitval. Tijdens en na de behandeling kunt u ook zelf voor een nog beter resultaat zorgen. Zo raden wij aan niet onder de zonnebank te gaan, de sauna en intensief sporten te vermijden en heel veel water te drinken. Op die manier wordt het resultaat van de behandeling goed onderhouden en niet belemmerd. Uiteindelijk zult u dus voller en gezonder haar overhouden, eventueel kunt u deze behandeling herhalen.

Haartransplantatie en de V8 boost

Het is aan te raden een haartransplantatie te combineren met een V8 boost behandeling. Dit zal wel in elk individueel geval bekeken moeten worden en bepaald door de arts die uw haartransplantatie uitvoert. Een combinatie van deze twee behandelingen leidt namelijk vaak tot een optimaal resultaat. De haarzakjes worden na de transplantatie extra gestimuleerd door de V8 boost, waardoor uw haar nog voller zal worden.

MHP

Bij Rehair kunt u als een van de weinigen in Nederland en België, Micro Haar Pigmentatie (MHP), ook wel Scalp Micro Pigmentation (SMP), uit laten voeren. Dit wordt ook wel Micro Scalp Pigmentatie (MSP) of een Haartattoo genoemd. Ondanks de verschillende benamingen houdt de behandeling precies hetzelfde in.

Micro Haar Pigmentatie is een pigmentatie techniek waarbij micro stoppeltjes/haarfollikels worden nagebootst, alsof er sprake is van een natuurlijke geschoren look. MHP kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Micro haar pigmentatie is ook zeer geschikt voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar, die hun kapsel voller willen laten lijken, voor mensen die lijden aan Alopecia Areata en wanneer extra verdikking is gewenst na een haartransplantatie.

Ook littekens kunnen met deze methode voor het oog min of meer onzichtbaar worden gemaakt. Deze toepassing kan ook ingezet worden bij littekens ontstaan door haartransplantaties.

MHP is een innovatieve, niet chirurgische behandeling met direct resultaat. De behandeling wordt in twee tot vijf sessies uitgevoerd en indien nodig een touch up. Na elke sessie ziet u de haarlijn veranderen en de look voller worden.

Pigmenten

Wij maken alleen gebruik van veilige en organische pigmenten. Scalp pigmenten worden niet in de huid afgebroken. Het pigment blijft perfect in de huid aanwezig.  Aangezien het niet diep in de huid wordt aangebracht zal het wel beetje bij beetje geleidelijk vervagen. In hoeverre het lichtelijk vervaagt is afhankelijk uw huidtype en levensstijl. Gebruik dus altijd een SPF 50 factor of petje wanneer u in de zon loopt. Na ongeveer één tot anderhalf jaar komt men terug voor een touch up.

Micro Haar Pigmentatie verwijderen

Heeft u elders een MHP behandeling ondergaan en is het resultaat niet naar wens, dan kan Rehair dit volledig verwijderen met de Picocare 450 laser. Wilt u erna opnieuw een MHP behandeling bij Rehair, dan zijn één a twee Picocare laserbehandelingen voldoende om de oude kleur te doen afzwakken.

Micro haar pigmentatie (MHP) verwijderen

Bij Rehair kunt u niet alleen Micro haar pigmentatie (MHP) laten uitvoeren, maar u kunt het ook laten verwijderen indien u niet tevreden bent met het (elders uitgevoerde) resultaat, of wanneer u bijvoorbeeld een haartransplantatie gaat laten uitvoeren.

De verwijdering van MHP doen wij met onze Picocare 450 laser. Deze laser is momenteel de meest geavanceerde laser op het gebied van onder andere tatoeageverwijdering, zo ook het verwijderen van MHP. Wilt u de MHP volledig verwijdert hebben, dan zullen er meerdere behandelingen uitgevoerd moeten worden. Wilt u het slechts iets laten vervagen, omdat u bijvoorbeeld een haartransplantatie uit laat voeren of omdat u opnieuw MHP wilt laten uitvoeren, dan zijn één a twee laserbehandeling vaak voldoende. Met deze behandeling is er geen kans op littekens of pigmentatie.