DHI METHODE

Haartransplantaties worden uitgevoerd middels de DHI (Direct Hair Implantation) methode. Dit is de nieuwste techniek en biedt een 100% natuurlijk en levenslang resultaat. Zo persoonlijk als uw haar is, zo persoonlijk is ons advies. Met een gratis haaranalyse beoordelen we de kwaliteit van uw haar en de mogelijkheden om een succesvolle haartransplantatie uit te voeren. Onze haaranalyse, het advies en de uitleg van het gehele traject tussen Nederland/België en Turkije, worden gegeven door een specialist uit een van onze Nederlandse of Belgische klinieken. Een consult bij ons is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Middels de DHI methode zullen de haren, die tijdens de transplantatie worden geëxtraheerd en vervolgens geïmplanteerd met behulp van een choi pen, blijven doorgroeien en niet uitvallen. Bij deze techniek is het niet langer nodig om kanalen te openen in het te behandelen gebied. Dat betekent dat er geen incisies gemaakt hoeven te worden.

Het fijne van deze techniek is dat u zowel met geschoren haar als langer haar behandeld kunt worden. Tevens is het voordeel van deze methode dat er bijna geen bloedingen ontstaan tijdens de behandeling en dat het apparaat zeer specifiek kan behandelen.

PRIJZEN

Haartransplantatie DHI methode, compleet €2970,-
Haartransplantatie DHI methode, zonder scheren compleet €2650,-

Gespreide betaling is mogelijk vanaf €50,- per maand*
*(dit onder voorbehoud van financiering)
Voor financieringen in België; www.credishop.be
Voor financieringen in Nederland; www.vanlentenpartners.nl

MAX AANTAL GRAFTS

Bij veel andere klinieken betaalt u per graft (haarzakje). Bij Rehair gebruiken wij het maximale aantal grafts, dat geoogst kan worden. U betaalt hier dan ook een vaste prijs voor. Dit omdat het maximale aantal grafts het mooiste resultaat geeft.

HOTEL / VLUCHT / TRANSFER

Wij regelen uw gehele reis en behandeling vanaf het moment dat u een consult heeft gehad in een van onze klinieken in Nederland en België. Zo boeken wij ook uw vluchten en hotel en regelen wij het transfer tussen de luchthaven in Istanbul, uw verblijfplaats en de kliniek. In Istanbul wordt u opgevangen door een Engels sprekende medewerker en is er altijd een Nederlands sprekende collega telefonisch bereikbaar.

ONZE KLINIEKEN

De consulten worden uitgevoerd in onze klinieken in Nederland en België door onze consulenten, onder toezicht van geregistreerde artsen. De operaties voor de haartransplantaties worden uitgevoerd in onze kliniek in Istanbul, door geregistreerde artsen. De nazorg en aanvullende behandeling worden wederom in onze klinieken in Nederland en België uitgevoerd.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Wij ontzorgen u van A tot Z. Nadat u, naar aanleiding van het gratis en vrijblijvende consult, heeft besloten om een haartransplantatie te laten uitvoeren, regelen wij zo goed als alles voor u. Zo boeken wij uw vliegtickets en het hotel, regelen wij uw transfer en zullen wij u bijstaan in het proces van de ingreep. Op de momenten dat wij niet in uw bijzijn zijn, kunt u altijd contact opnemen met een van onze collega’s, die met u meegaan tijdens uw reis naar Istanbul.