Yacine

“Rehair heeft voor een positieve wending in mijn leven gezorgd. Ik krijg heel veel positieve reacties. Ik zou eenieder Rehair aanbevelen, als je een haartransplantatie overweegt.”

Scott

“Het eindresultaat is boven mijn verwachting.”

Marco

“Ik zie er tien jaar jonger uit. Ik ben op consult in Nederland geweest, hier ben ik zeer goed en duidelijk geïnformeerd en daarom met een gerust gevoel naar Istanbul afgereisd. Echt een mooie stad, heerlijk gegeten en met een bos krullen terug naar huis.”

Sonja

“Ik ben een vrouw van 40 jaar met een optrekkende haargrens, waar ik me heel erg onzeker over voelde. Bij Rehair hebben ze me een vakkundig consult gegeven, in het ziekenhuis in Istanbul ben ik heel goed begeleid, de operatie was nagenoeg pijnloos. Ik ben inmiddels een half jaar verder en het resultaat is echt schitterend.”

Joop

“Ik ben net terug uit Istanbul. Ze zijn heel zorgvuldig met de corona regels omgaan en de operatie verliep eigenlijk vlekkeloos. De eerste haartjes komen al en als het helemaal klaar is, neem ik zeker nog contact op met Rehair om mijn eindresultaat te laten zien en te bespreken.”

Bryan

“Deze mini vakantie geef ik vijf sterren :)”.